Hatay'da suç örgütüne yönelik operasyon

Aralarında suç örgütü elebaşısı olduğu ileri sürülen bedensel engelli şüphelinin de yer aldığı 11 zanlı tutuklandı

HATAY (AA) - Hatay'da suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan 11 zanlı tutuklandı

Hatay Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları teknik ve fiziki takibin ardından "kasten adam öldürme", "nitelikli yağma", "iş yeri ve oto kurşunlama" gibi olaylara karıştığı iddia edilen silahlı suç örgütü üyelerine yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonda örgüt lideri olduğu ileri sürülen bedensel engelli ve tekerlekli sandalyeye mahkum M.D. (21) ile H.D (19), E.A. (19), H.U. (15), İ.D (26), A.Ç (30), M.D. (22), İ.D. (18), M.İ. (18), O.Ş.H. (30) ve A.D. (29) gözaltına alındı.

Zanlıların adreslerinde yapılan aramada 9 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız pompalı tüfek, 1 kuru sıkı tabanca ve çok sayıda fişek ele geçirdi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 11 zanlı, "suç işlemek amacıyla silahlı örgüt kurmak", "kasten adam öldürme", "nitelikli yağma", "iş yeri ve oto kurşunlama", "oto kundaklama", "silahla yaralama", "tehdit" ve "göçmen kaçakçılığı" suçlarından tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü