Hatay’da polis 3 kilo esrar ele geçirdi

Hatay'da uyuşturucu ticareti ve silahla kaçakçılığı yapan 2 kişi operasyonla yakalanırken, 3 bin 272 gram esrar ve 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Hatay'da uyuşturucu ticareti ve silahla kaçakçılığı yapan 2 kişi operasyonla yakalanırken, 3 bin 272 gram esrar ve 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ve silah ticareti yaptığı tespit edilen H.K. ve S.E.'nin İskenderun ilçesindeki evlerine baskın yaptı. Yapılan baskında şüpheliler yakalandı.

Evlerde yapılan aramalarda; ruhsatsız 2 adet tabanca, 1 adet tek kırma tüfek ve 3 bin 272 gram esrar ele geçirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı: 83 yaşındaki sürücü yaralandı
Uludağ yolunda heyelan korkuttu
Aracın kaputuna oturdu, önündeki arabayı ayağıyla itti
Fenomen motorcu Cumhur Kahraman kazada hayatını kaybetti
Evde çıkan yangında mahsur kalan anne ile oğlu kurtarıldı