Hatay'da patlama sesleri: Valilikten açıklama geldi

Hatay'da sabah saatlerinden yaşanan patlama seslerine ilişkin valilikten açıklama geldi. Söz konusu açıklamada, uçakların İskenderun Körfezi'nde eğitim uçuşu gerçekleştirdiği belirtildi.

Hatay'da sabah saatlerinden itibaren yaşanan patlama sesleri vatandaşları tedirgin etti. Sosyal medyada kısa sürede yankı uyandıran seslere ilişkin açıklama Hatay Valiliği'nden geldi.

Hatay Valiliği'nin yaptığı açıklamada, "Hatay 112 AÇM'ne Arsuz ve Samandağı ilçeleri bölgesinde çok ses hissettiren alçak uçuşta bulunan uçakların geçiş yaptığı bildirilmiştir. Yapılan araştırma sonucunda uçaklarının İskenderun Körfezi'nde eğitim ve tatbikat faaliyeti icra ettiği Hava Radar Komutanlığımızca da teyit edilmiştir. İlimizde herhangi olumsuzluk meydana gelmediği ve bu şekilde paylaşımlara itibar edilmemesi gerektiği hususu saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Sebahattin Şirin adıyla bilinen Muzaffer Şirin hakkında gözaltı talimatı
Yasağı dinlemediler! Ablası için yaşamını hiçe saydı
Afyonkarahisar’da avukat dehşeti! Meslektaşını silahla vurdu, tutuklandı
Aziz Yıldırım’ın kızına yönelik paylaşım yapan şüpheliye “ev hapsi” kararı
10 araç birbirine girdi