Hatay’da hasar tespit çalışmaları sürüyor

Hatay'da depremlerin ardından başlatılan hasar tespit çalışmaları aralıksız olarak sürüyor.

Hatay'da depremlerin ardından başlatılan hasar tespit çalışmaları aralıksız olarak sürüyor. Ekipler tek tek binaların kolonlarını inceleyerek hasar raporu veriyor.

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş ve Hatay depreminin ardından sahadaki çalışmalar devam ediyor. Hatay merkez ve ilçelerinde bir taraftan depremzedelerin yaraları sarılırken, bir taraftan da hasar tespitleri yapılıyor. Diğer ilçelerde olduğu gibi Payas'ta Çevre, Şehircilik ve İklimi Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler, sokak sokak gezerek binalardaki hasarları tespit ediyor. Tespit sonrası bölgedeki vatandaşları bilgilendiren ekipler özellikle kolonları detaylı inceliyor, tek tek kayıt altına alıyor.

Vatandaşlarda sahada ekiplerin çalıştığını belirterek, verdikleri hasar duruma göre hareket edeceklerini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

HOBİ BAHÇELERİ YIKILIYOR MU?
PETROL DEVRİ KAPANDI
KONYA'YA DA YAPILMIŞTI, TÜRKİYE'YE YAYILIYOR
Konya ve Bozüyük’te Barınak Dehşeti: TVHB’den Sert Uyarı!
Şehit Polis Mustafa Aydın Son Yolculuğuna Uğurlandı