Hatay'da gıda zehirlenmesi şüphesi

Payas ilçesinde 168 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

HATAY (AA) - Hatay'ın Payas ilçesinde 168 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı.

Fahrettin Altay Ortaokulunda eğitim gören öğrencilerden 168'i karın ağrısı ve mide bulantıları olduğunu belirterek, durumu okul idaresine bildirdi.

Konunun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne iletilmesinin ardından öğrenciler, okula çağrılan sağlık ekiplerince Dörtyol ve İskenderun Devlet hastanelerine kaldırıldı.

Hastanelerde kontrol edilen öğrencilerden 80'inin tahlillerinin temiz çıkması üzerine taburcu edildiği, diğerlerinin tahlillerinin sürdüğü öğrenildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri de okulda toplu yemek yeme durumunun söz konusu olmadığını, hiçbir yemek firmasıyla anlaşmasının da bulunmadığını bildirdi.

Halk Sağlığı Müdürlüğünce öğrencilerin şikayetlerinin nedeniyle ilgili araştırma başlatıldı.

AA

Gündem Haberleri

Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme
Ruhi Çenet’ten Gündem Olan Hasidik Yahudiler Belgeseli Açıklaması
Kayseri'de Ezber Bozan Lezzet: Pastırmanın Turşusunu Yaptılar!
Rutubet Nedeniyle Sıvalar Döküldü, Tarih Gün Yüzüne Çıktı
KONYA SINAVI GEÇTİ Mİ?