Hatay'da erkek cesedi bulunması

Kırıkhan ilçesinde dere yatağında elleri, ayakları ve ağzı bağlı halde bulunan erkek cesediyle ilgili soruşturma kapsamında 5 kişi gözaltına alındı

HATAY (AA) - Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde önceki gün dere yatağında bulunan erkek cesediyle ilgili soruşturma kapsamında 2'si kadın 5 kişi gözaltına alındı.

Kırıkhan-Topboğazı çevre yolunun Develi kavşağındaki dere yatağında çalışır halde terk edilen 27 SCA 060 plakalı otomobilin yakınında, elleri, ayakları ve ağzı bağlı halde bulunan, Suriye vatandaşı Amir Mahsur'a ait olduğu belirlenen cesetle ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu kapsamda emniyet ekipleri, Mansur'un, İslahiye ilçesinde Suriyeli sığınmacılar için oluşturulan çadır kentte yaşayan iki eşinin ifadelerine başvurdu.

Mansur'un Antakya'da yalnız yaşadığı, zaman zaman İslahiye'ye giderek eşlerini ve çocuklarını ziyaret ettiği, İdlib kentinde hayvancılık yaptığı ve maddi durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Genişletilen soruşturma kapsamında Suriye vatandaşı Nesme O. (33) ve Nevşa O. (20) ile Alaattin B. (28), Abdullah B. (25) ve maktulün kardeşi Abdulkadir M. gözaltına alındı.

Mansur'un, Antakya ilçesinde öldürüldüğü ve cesedinin Kırıkhan'a getirilerek dere yatağına atıldığı tespit edildi.

AA

Gündem Haberleri

Burhanettin Duran'dan Küresel Kriz ve Medya Açıklaması
Dizisi final yaptı sinemada 4 filmi gösterildi tartışması bitmedi
Diyanet'ten Sosyal Medya Uyarısı: Ölçülü Olun
Turgut Özal'ı Taşıyan O Ambulans Yıllar Sonra Koleksiyonda Çıktı
DUVARA FOTOĞRAFLI 'İŞEME' İNTİKAMI