Hatay’da denizaltı vericisi bomba paniğine neden oldu

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde sahilde vatandaşlar tarafından bulunan kırmızı renkli ucunda metal olan boru biçimli cisim çevrede bomba sanıldı.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde sahilde vatandaşlar tarafından bulunan kırmızı renkli ucunda metal olan boru biçimli cisim çevrede bomba sanıldı. Yapılan incelemede denizaltı gemilerinde kullanılan bir tür verici olduğu anlaşıldı.

Akşam saatlerinde Öğme-İş mevkiinde serinlemek için denize giren vatandaşlar, kıyıya yakın bir yerde su içerisinde kırmızı renkli, üzerinde anten bulunan silindir biçimli metal bir cisim ile karşılaşarak su içerisinde buldukları cismi kıyıya çıkarttı. Haber verilmesi üzerine şüpheli cismin bulunduğu alan polis, jandarma ve sahil güvenlik ekipleri tarafından güvenlik çemberine alındı. Olay yeri inceleme, bomba imha uzmanları ve sahil güvenlik birimleri tarafından yapılan detaylı incelemede şüpheli cismin denizaltı gemilerinde kullanılan Rus yapımı bir tür verici olduğu belirlendi.

Sahilde korku ve paniğe neden olan sinyal vericisi güvenlik birimleri tarafından bulunduğu yerden kaldırıldı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

KUYTUL VE EŞİ TUTUKLANDI
Ticari taksiyle geldiği kuyumcu dükkanını kurşunladı
MİLYARLARCA LİRA VE ALTIN ELE GEÇİRİLDİ
3 Kardeş Yan Yana Defnedildi: Ailenin 10 Yıl Sonra İkinci Kez Katlanan Acısı
Ankara'da 1 Madencinin Yaşamını Yitirdiği Göçük Sahası Dron ile Çekildi