Hatay’da 55 bin tıbbi ilaç ele geçirildi

Hatay'da polis ekipleri tarafından "PANGEA XVI" operasyonu kapsamında yaklaşık 55 bin tıbbi ilaç ele geçirildi.

Hatay'da polis ekipleri tarafından "PANGEA XVI" operasyonu kapsamında yaklaşık 55 bin tıbbi ilaç ele geçirildi.

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince İnterpol-Europol Daire Başkanlığı ve KOM Başkanlığı koordinesinde yürütülmekte olan "PANGEA XVI" operasyonu kapsamında Altınözü Yenişehir Mahallesi'nde bulunan bir ikamette arama yapıldı. Yapılan aramada 2 bin 730 adet uyuşturucu hap, 380 cinsel içerikli hap olmak üzere toplamda 54 bin 980 tıbbi ilaç ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak M.A. isimli şahıs hakkında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefetten ve TCK 187, TCK 188 ve TCK 191. maddelerinden işlem yapıldı. Şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı ve cezaevine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

8 Ay Önce Arkadaşı Kurtarmıştı, Acı Haber Bu Gece Yarısı Geldi
Yiyip içtiler, 'Kart arabada' deyip hesap ödemeden kaçtılar
Kurban kesim alanında feci son: Arkadaşını ziyarete gitti yanarak can verdi
Psikolog Cinayetinde Şoke Eden Savunma: "Hedef Gözetmedim"
Gazeteciden Rakibine Canlı Yayında Kundaklama Şoku