Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Baş:

- "Ligi ikinci sırada bitirerek play-off'ta ev sahibi avantajı elde etmek istiyoruz"

HATAY (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Hatay Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Ekin Baş, ligde normal sezonu ikinci sırada tamamlayarak play-off'larda ev sahibi avantajını elde etmek istediklerini söyledi.

Baş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın sahalarında Mersin Büyükşehir Belediyespor ile önemli bir karşılaşma oynayacaklarını belirtti.

Maçı kazanmak istediklerini ifade eden Baş, "Ligi ikinci sırada bitirerek play-off'ta ev sahibi avantajı elde etmek istiyoruz. Bu yüzden de Mersin Büyükşehir Belediyespor maçı bizim için çok önemli. Mersin ekibi iyi ve kaliteli oyunculardan oluşuyor. Yarınki maçın çok keyifli geçeceğine inanıyorum." diye konuştu.

Taraftara çağrıda bulunan Baş, Hatay seyircisinden yarınki maçta kendilerini yalnız bırakmamasını istedi.

AA

Spor Haberleri

Salah'ın Maaşı KAP'ta Açıklandı
Basketbol Süper Ligi’nde yeni sezonun fikstür kura çekimi yapıldı
Menemen FK Ligi Bıraktı! Yüzyıllık Kulüpten Şok Çekilme Kararı
Kütahya’da Oklar Hedefi Vurdu: Meram Belediyespor Türkiye Şampiyonası'na Damga Vurdu!
Antalyaspor'a transfer yasağı