Hastanelere usulsüz medikal malzeme satıldığı iddiası

Kayseri'de hastanelere usulsüz ve sahte etiketli medikal malzeme sattıkları öne sürülen 2 şüpheli gözaltına alındı- İlk tespitlere göre, bir hastanede gerçekleştirilen 43 ameliyatta bu malzemelerin kullanıldığının belirlendiği iddia edildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de hastanelere usulsüz ve sahte etiketli medikal malzeme satarak kamuyu zarara uğrattıkları iddiasıyla 2 zanlı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, ameliyatlarda kullanılan medikal malzemelerin bazı hastanelere usulsüz ve sahte etiketle satıldığı ihbarı üzerine bir medikal firmasının ofisine operasyon düzenledi.

Firma ortakları H.Ç. ve İ.Ç. gözaltına alındı, ofisteki malzemelere el konuldu.

İlk tespitlere göre, bir hastanede gerçekleştirilen 43 ameliyatta sahte etiketli malzemelerin kullanıldığının belirlendiği iddia edildi.

Kamuyu zarara uğrattıkları öne sürülen H.Ç. ve İ.Ç, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Gündem Haberleri

Ekipler Deprem Bölgesinde, Sahada Taramalara Başladı
Emekli ikramiyesinin tamamını müftülük binasının yapımına bağışladı
Aydıntepe Müftülüğü'ne Konyalı Yavuz Koyuncu Atandı
Balık tezgahları fırtınayla hareketlendi
Kaşif Kozinoğlu Soruşturmasında Kurtlar Vadisi Senaristine Tutuklama