Hastane odasında erken bayram sevinci

EÜ Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesinde tedavi gören çocuklar, Kurban Bayramı'nı kutladı

İZMİR (AA) - Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Hastanesi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK), Ege Üniversitesi (EÜ) Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesinde tedavisi gören çocuklar için Kurban Bayramı etkinliği düzenledi.

Hastanedeki oyun odasında gerçekleştirilen programda çocuklar, aileleri ve sağlık çalışanlarıyla bayramlaştı. Daha sonra "Bayram Abla Animasyon Ekibi" çocuklara gösteriler sundu. Çizgi film karakterlerini canlandıran animasyon ekibi, çocuklara neşeli anlar yaşattı.

KİTVAK gönüllüleri çocuklara çeşitli hediyeler verdi, ardından pasta kesildi.

Onkoloji tedavisi gören 5 yaşındaki Ömer Balaban, çok mutlu olduğunu belirterek bir sonraki bayramı evinde geçirmek istediğini söyledi.

KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul ise dini ve milli bayramlarda benzer etkinlikler düzenlediklerini ifade etti.






AA

Sağlık Haberleri

Ekran başında geçen süre çocukların motor gelişimini yavaşlatıyor
MS hastası tıp öğrencisi, kendi hastalığını araştırıyor
Yüz binlerce dolarlık tedaviyi Türkiye'de yerli ve milli olarak uygulayacağız
KONYA'DA BAŞVURULAR ARTTI UZMANI UYARDI
Kolon kanserini yenmenin tek yolu erken teşhis