Hasmına benzettiği kişiyi öldürdü

Sınava girmek için Kocaeli'den başkente gelen kişiyi, aralarında husumet olan kişiye benzettiği gerekçesiyle tabancayla öldüren çocuk tutuklandı

ANKARA (AA) - Sınava girmek için Kocaeli'den Ankara'ya gelen kişiyi, aralarında husumet olan kişiye benzettiği gerekçesiyle tabancayla öldüren çocuk tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 19 Ekim Perşembe günü sınava girmek için Kocaeli'den başkente gelen Emre Y, Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesinde (AŞTİ) kendisini karşılayan bir akrabası ile Altındağ ilçesindeki Altındağ Caddesi'ne geçti.

Emre Y. caddede yürüdüğü esnada, yaşının 18'den küçük olduğu öğrenilen A.Ö. tarafından tabancayla öldürüldü.

Cinayetin ardından kaçan katil zanlısı, Cinayet Büro Amirliği ekiplerince kısa süre sonra yakalandı. A.Ö. Emniyet Müdürlüğündeki sorgusunda, Emre Y'yi aralarında husumet olan bir kişiye benzettiğini ve bu nedenle yanında taşıdığı tabancayla ateş ederek öldürdüğünü itiraf etti.

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen A.Ö, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

Helikopter kazasında hayatını kaybeden pilot son yolcuğuna uğurlandı
Fırtınada çatı sokağa uçtu: Çocuklar son anda kurtuldu
Belediyenin rüşvet ve ihale soruşturması AHBAP’a uzandı
YÖK ve 8 Üniversiteye Yeni Atama: Kararlar Resmi Gazete’de
DEPOZİTO İADE TUTARLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?