Haşim Kılıç'a LİNÇ ÇAĞRISI

Şahin Ülkücülerin gazetesi Yeni Çağ, Haşim Kılıç için linç kampanyası başlattı.

Şahin ülkücülerin gazetesi Yeni Çağ'ın yazarı Arslan Bulut, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ı, Bilkent Üniversitesi’ndeki “Anayasalarda yazılı değiştirilemez ilkeler ve değerleri” konulu konferansta yaptığı açıklamalardan dolayı hedef tahtasına oturttu.

12 Kasım'daki 'Haşim Kılıç derhal istifa etmeli ve yargılanmalıdır!' başlıklı yazısında Haşim Kılıç'ı açık hedef gösteren Arslan Bulut, Bugünkü yazısında da Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'yı göreve çağırdı.

Bulut'un 12 Kasım Çarşamba günü kaleme aldığı yazısının dikkat çekici bölümü:

"Anayasayı, cumhuriyeti, Türk vatanını, Türk Devletini, Türk Milleti’nin hukukunu korumak her Türk’ün görevidir. Yargı korumazsa, TBMM korumazsa, hükümet korumazsa, TSK korumazsa, tek tek her vatandaşa koruma hakkı doğar!"

Bugünkü yazısının ilgili bölümü:

"Ayrıca biz de Anadolu Cumhuriyetçisi Turgut Özal’ın seçtiği Haşim Kılıç’ı kamuoyunun takdirlerine ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısına havale ediyoruz!"

Arslan Bulut'un 12 Kasım'daki yazısı için tıklayınız

Arslan Bulut'un bugünkü yazısı için tıklayınız

Medya Haberleri

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç hakkında hapis talebi
Megastar Tarkan’dan 9 günde 50 bin kişilik konser rekoru
Barış Murat Yağcı, Survivor dönüşü gözaltına alındı
Sosyal medya fenomeni Mika Raun gözaltına alındı
Acun Medya yöneticisi Esat Yontunç havalimanında gözaltına alındı