Hasar tespit çalışmasına katılacak ekip afet bölgesine uğurlandı

Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde görev yapan bir ekip hasar tespit çalışmalarında görev almak üzere deprem bölgesine gönderildi.

Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde görev yapan bir ekip hasar tespit çalışmalarında görev almak üzere deprem bölgesine gönderildi.

Kurumda görev yapan yaklaşık 25 personel depremin yıkıma neden olduğu 10 farklı kentte görev yapmak üzere afet bölgesine gönderildi. Kurum müdürleri tarafından uğurlanan personellerin deprem hasar tespit çalışmalarında görev alacakları öğrenilirken, ekibin görev süresi hakkında bir açıklama ise yapılmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Avrupa'daki Gurbetçiler İçin Türksat 4A Rehberi! Almanya, Avusturya ve Hollanda İçin Frekans Ayarları
Türksat Frekans Değişikliği: Çanak Anten Ayarı Nasıl Yapılır? Anten Yönü Değişecek mi?
Ukrayna’dan Savaş Çakar’ın ailesine tepki çeken mesaj: Hak ettiğini aldı
5. İstanbul Festivali'nde Ateez Rüzgarı: Kilometrelerce Kuyruk Oluştu
Gazeteci Nuray Başaran’dan İYİ Parti ve CHP Hakkında Şok İddia