Hapis Cezalı Tacizci Yüz Tanıma Sistemiyle Yakalandı: 11 Yıl Cezası Bulunuyordu

6 ayrı cinsel taciz suçundan 11 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan H.K., Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde yol kontrolü yapan jandarma ekiplerince yüz tanıma sistemiyle tespit edilerek yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gaziantep’te, hakkında 6 ayrı cinsel taciz suçundan kesinleşmiş 11 yıl hapis cezasıyla arama kararı bulunan bir şahıs, jandarma ekiplerinin yol kontrol faaliyeti sırasında yüz tanıma sistemi sayesinde tespit edilerek kıskıvrak yakalandı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde firari şahısların yakalanmasına yönelik titiz bir çalışma yürütüldü. Bu çalışmalar kapsamında, 6 farklı cinsel taciz suçundan 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.K. isimli hükümlü, Nurdağı ilçesinde gerçekleştirilen yol kontrolü esnasında dikkat çekti. Şahsın kimlik sorgulaması sırasında kullanılan yüz tanıma sistemi, aranan şahıs olduğunu teyit etti ve ekipler vakit kaybetmeden şahsı gözaltına aldı.

Yakalanan şüpheli H.K., jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Metrobüs alev alev yandı: Yolcular tahliye edildi
KIZ ÖĞRENCİSİNE CİNSEL İTİSMARDA BULUNDUĞU İDDİA EDİLEN KADIN ÖĞRETMENE HAPİS TALEBİ
EGZOZ PATLATIRKEN POLİSE YAKALANDI
OĞLUNU TANIMADI, EVE ALMADI
Sahte plaka operasyonunda 4 milyonluk üretim ortaya çıktı