Hamburg'ta patlama

Akşam saatlerinde meydana gelen patlamada yaralanan kimse olmadı

BERLİN (AA) - Almanya'nın Hamburg kentindeki Veddel Tren İstasyonu'nda patlama meydana geldiği, patlamada yaralanan olmadığı bildirildi.

Hamburg polisinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, akşam saatlerinde meydana gelen patlamanın muhtemel bir plastik torba içinde bulunan havai fişek benzeri patlayıcı maddelerden kaynaklandığı belirtildi.

Patlama nedeniyle rüzgar kesici bazı camların kırıldığı ancak olayda yaralanan olmadığı kaydedildi.

Polis, olayla ilgili bir kişinin arandığı ve soruşturmanın sürdüğünü de aktardı.

Olay yerine bomba imha uzmanlarının geldiği ve patlamanın terör saldırısı olup olmadığıyla ilgili elde edilmiş henüz bir kanıtın olmadığı da bildirildi.

Öte yandan, Alman medyasında yer alan haberlerde, patlama sonrası olay yerinde vidalar bulunduğu ancak bu vidaların torba içinden mi yoksa başka bir yerden mi saçıldığının araştırıldığı iddia edildi.

AA

Gündem Haberleri

Dilovası tek çatı altında toplanıyor
ESKİ MİLLETVEKİLİNE ŞOK GÖZALTI
Kurtlar Vadisi’nin Efsane Yalısı Satışta: 170 Milyon TL!
Mart ayında kış geri dönüyor: O illerde kar ve sis etkili olacak!
TÜRK PETROL TANKERİNE İHA SALDIRISI