Halkalı Meydanı "15 Temmuz Şeref Meydanı" oluyor

- Küçükçekmece Belediye Başkanı Karadeniz:- "Halkalı Meydanının ismini Meclisimizin alacağı kararla, '15 Temmuz Şeref Meydanı' olarak değiştireceğiz. Bu meydan hepimizin şerefi"


İSTANBUL (AA) - Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Halkalı Meydanı'nın isminin Meclisin alacağı kararla, '15 Temmuz Şeref Meydanı' olarak değiştirileceğini bildirdi.

Küçükçekmece Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Küçükçekmece'de ikamet eden vatandaşlar, Halkalı Meydanı'nda gecenin geç saatlerine kadar vatan nöbetine devam ediyor. Türk bayraklarıyla birlik ve beraberlik duygusuna vurgu yapılan nöbette, vatandaşlar ikinci bir emre kadar meydandan ayrılmayacaklarını ifade ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgilerini dile getirdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, şunları kaydetti:

"Halkalı Meydanının ismini Meclisimizin alacağı kararla, '15 Temmuz Şeref Meydanı' olarak değiştireceğiz. Bu meydan hepimizin şerefi. Bizleri nasıl bir tuzağın içine düşürmeye çalıştılar hep birlikte gördük. Ağır bedeller ödeyerek koruduğumuz vatanımıza ve bayrağımıza artık daha fazla sahip çıkacağız. Sizler Türkiye’de darbe yapmayı tarihe gömdünüz."



AA

Gündem Haberleri

YENİ YÖNETMELİK YOLDA
Adalet Bakanı Gürlek’in Bilgilerini Sızdıran Tapu Teknikeri Gözaltında
YENİDOĞAN ÇETESİ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME
BÖYLE BİR ÇAĞDAYIZ
Erol Köse’nin cenazesini kızı Dijan aldı