Halkalı Gümrüğü’nde mahsur kalanlar çatıda kurtarılmayı bekledi! O anlar kamerada

İstanbul'da Halkalı Gümrüğü'nde sağanak sonrası şoförler ve çalışanlar mahsur kaldı. Bir binanın çatısına çıkarak kurtarılmayı bekleyen vatandaşlar dron kamerasına yansıdı

İstanbul'da Halkalı Gümrüğü'nde sağanak sonrası şoförler ve çalışanlar mahsur kaldı. Bir binanın çatısına çıkarak kurtarılmayı bekleyen vatandaşlar dron ile görüntülendi.

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış, şehrin birçok noktasında su baskınlarına neden oldu. Sel sularının vurduğu Halkalı Gümrüğü'nde de araçlar mahsur kaldı. Gümrük işlemleri için gelen şoförler ve çalışanlar da sel suları nedeniyle içeride bulunan bir binaya sığındı. Binanın çatısına çıkarak yardım isteyen vatandaşlar dron ile görüntülendi.

Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin mahsur kalanların bot ile kurtarılması için başlattığı çalışma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Öğretmene saygısızlık yapan o öğrencilere inceleme
Hastane dönüşü kaza yapıp hastanelik oldular
Kazada parçalanan motosikletin kadın sürücüsü ağır yaralandı
BİR GARİP HIRSIZLIK
Fuhuşa sürüklenen 6 kadın, bidonların arkasından çıktı