Halk oylamasının sonuçları

TZOB Genel Başkanı Bayraktar: - "Artık milletin iradesi tecelli etmiştir. Bundan sonra tartışmalar bir tarafa bırakılmalı, ekonomiye, işe, aşa odaklanılmalıdır"

ANKARA (AA) - Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Türkiye’nin demokratik bir ortamda referandum sürecini işlettiğini bildirerek, “Artık milletin iradesi tecelli etmiştir. Bundan sonra tartışmalar bir tarafa bırakılmalı, ekonomiye, işe, aşa odaklanılmalıdır.” ifadelerini kullandı

Bayraktar, referandumu değerlendirdiği açıklamasında, referandum sonucu yeni bir yönetim sisteminin hayata geçeceğini, bu sistemin ekonomiye olumlu yansımaları olmasını beklediklerini vurgulayarak, birlik ve beraberlikle bu ülkenin altından kalkamayacağı bir sorun olamayacağını bildirdi.

Referandum sonuçlarının ülkeye yararlı olmasını dileyen Bayraktar, “Türkiye demokratik bir ortamda referandum sürecini işletti. Artık milletin iradesi tecelli etmiştir. Bundan sonra tartışmalar bir tarafa bırakılmalı, ekonomiye, işe, aşa odaklanılmalıdır. Tüm vatandaşlarımız, hangi yönde oy kullanmış olurlarsa olsunlar, bu ülkenin çıkarları ve iyiliği için bir potada birleşmelidir. Ayrılık gayrılık olmamalı, ülke çıkarları her şeyin üzerinde tutulmalıdır.” değerlendirmesinde bulundu.

Bayraktar, tarımda, sanayide, hizmetler sektöründe inanılmaz bir potansiyeli barındıran Türkiye’nin, birlik ve beraberlik içinde, huzur ortamında kısa zamanda en ileri ülkeleri bile her alanda yakalayabileceğinin unutulmaması gerektiğini kaydetti.


AA

Ekonomi Haberleri

Gerçeği 10 ton, sahtesi 100 ton
TOKİ KURALARINDA TAKVİM NETLEŞTİ
MAAŞLARA 1485 TL EK GELİR İMKANI
TESK UYARDI
Bakan Şimşek, Kira ve Eğitim Enflasyonunu İşaret Etti: Yeni Adımlar Geliyor