"Halep'te insanlık ölmesin" kampanyası

Batman Fen Lisesi'nde eğitim gören 550 öğrenci, bir günlük harçlıkları ile Diyanet İşleri Başkanlığınca başlatılan "Halep'te insanlık ölmesin" kampanyasına destek verdi

BATMAN (AA) - Batman Fen Lisesi'nden 550 öğrenci, bir günlük harçlıklarını Diyanet İşleri Başkanlığınca başlatılan "Halep'te insanlık ölmesin" kampanyasına yatırarak dekontu İl Müftüsü Turgut Erhan'a teslim etti.

Öğrenciler adına dekontu İl Müftüsü Erhan'a veren Sultan Tufan, Suriye'dekilerin içler acısı halini her an medyadan gördüklerini belirterek "O kardeşlerimizin çığlıkları her an kulaklarımızda. Bizler de öğrenciler olarak bu kardeşlerimizin çığlığına kayıtsız kalamadık ve bir günlük harçlıklarımızı birleştirip bu kardeşlerimize ulaştırılmak üzere Diyanet İşleri Başkanlığı hesabına yatırdık." dedi.

İl Müftüsü Erhan da öğrencilerin toplumun her kesimine örnek olacak bir davranış sergilediğini belirtti.

Öğrencilere teşekkür eden Erhan, "Kampanyaya destek olmak ve bu insanlık dramına 'Dur' diyebilmek adına takdire şayan bir davranıştır." dedi.


AA

Gündem Haberleri

POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!
TÜM FAALİYETLERİ DURDURULDU
'GELECEK'Tİ, 'YENİ' OLUYOR
Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!