Halep'e su yardımı

Suriye'nin Halep kentine 26 ton su yardımı yapıldı

HATAY (AA) - Biz Ümmetiz Platformu ve Avrasya Vakfı tarafından, Esed rejimi kuşatması altındaki Suriye'nin Halep kentindeki ihtiyaç sahibi ailelere, 26 ton su gönderildi.

Platform temsilcisi Abdülhamit Altıntaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Halep'e destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Suriye'deki olayların başladığı günden itibaren yardım çalışmaları yaptıklarını aktaran Altıntaş, "Halep özellikle halen kritik bölge olarak öne çıkıyor. Uzun süre saldırı altında kalan bölgenin ciddi gıda ve su sorunları var. Biz de kardeşlerimizin dertlerine biraz olsun derman olmanın gayreti içindeyiz." dedi.

Altıntaş, Halep'e gönderilen 26 ton suyun bölgedeki ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacağını kaydetti.

İçerisinde 26 ton su yüklü yardım tırı Hatay'ın Reyhan ilçesinden Suriye'nin Halep kentine uğurlandı.

AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı