Halep'e hava saldırısı: 15 ölü, 35 yaralı

Rusya ve rejime ait savaş uçaklarının Halep'te muhaliflerin kontrolündeki bölgelere düzenlediği hava saldırılarında 15 kişi hayatını kaybetti

HALEP (AA) - Suriye ile Rus ordusuna ait savaş uçaklarının Halep'te muhaliflerin denetimindeki bölgelere düzenlediği hava saldırılarında 15 sivilin yaşamını yitirdiği, 35'inin yaralandığı bildirildi.

Sivil savunma yetkilisi İbrahim Ebu Leys, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rejim ile Rus savaş uçaklarının Halep'te Hayan, Kefr Hamra beldesi ile Hreytan ve Anadan ilçesine 40 hava saldırısı düzenlediğini belirtti.

Ebu Leys, bombardıman sonucu aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 15 kişinin hayatını kaybettiğini 35'inin yaralandığını, yaralıların çevredeki sahra hastanelerinde tedavi altına alındığını ifade etti.

AA

Gündem Haberleri

RADYATÖRÜ ŞALGAMLA DOLDURDU
Seyahatsever Projesi'yle 628 Bin Genç Türkiye'yi Gezdi
Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor