Halep'e duygulandıran yardım

Gaziantep'te bir kadın, cuma namazı sonrası kuşatma altındaki Halep halkı için başlatılan yardım kampanyasına bileziğini bağışlayarak destek oldu- Cami imamı Yazgan: - "Bir kadın kardeşimiz bizi çok duygulandırdı. Çıkışta kolundaki bileziği Halep'teki kar

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te bir kadın, "Halep'te insanlık ölmesin" kampanyasına bileziğini bağışlayarak destek verdi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca yürütülen kampanya kapsamında Hayriye-Nuri Bindal Camisi'nde cuma namazı çıkışında Halep halkına ulaştırılmak üzere, bağış toplandı. Bu sırada namaz kılanlar arasında bulunan bir kadın da cami görevlilerinin yanına gelerek, kolundan çıkardığı bileziği yardım kutusuna bıraktı.

Cami imamı Mustafa Yazgan, yaptığı açıklamada, Halep'te yaşanan zulme insanların sessiz kalmadığını belirtti.

Cami cemaati arasında çok fazla olmamasına rağmen, kampanyaya kadınların da destek verdiğini ifade eden Yazgan, "Bir kadın kardeşimiz bizi çok duygulandırdı. Çıkışta kolundaki bileziği Halep'teki kardeşlerimize, o mazlum, masum çocuklara, yetimlere bileziğini bırakıp gitti." diye konuştu.


AA

Gündem Haberleri

POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!
TÜM FAALİYETLERİ DURDURULDU
'GELECEK'Tİ, 'YENİ' OLUYOR
Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!