Hakkari'deki terör saldırısı

Çukurca'daki 2. Hudut Tugay Komutanlığına düzenlenen terör saldırısında havan mermisinin isabet ettiği araçta bulunan ve ağır yaralanan 5 yaşındaki Viyan Kanat da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

HAKKARİ (AA) - Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 2. Hudut Tugay Komutanlığına düzenlenen terör saldırısında, havan mermisinin isabet ettiği araçta bulunan ve ağır yaralanan 5 yaşındaki Viyan Kanat da yaşamını yitirdi.

Terör örgütü PKK mensuplarınca 2. Hudut Tugay Komutanlığına düzenlenen saldırıda havan mermisinin isabet ettiği araçta bulunan ve ağır yaralanan Viyan Kanat'a ilk müdahale Çukurca Devlet Hastanesi'nde yapıldı.

Ardından Hakkari Devlet Hastanesi'ne sevk edilen küçük kız, yapılan müdahaleye rağmen, hayatını kaybetti.

Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca 2. Hudut Tugay Komutanlığına havan mermisiyle saldırı düzenlenmiş, bu sırada havan mermisi isabet eden 12 yaşındaki Doğan Kanat yaşamını yitirmiş, 7 kişi de yaralanmıştı.

AA

Gündem Haberleri

Bolvadin'de 55 Bin TL'ye Satılan Kaymak Aşevine Can Suyu Oldu!
MARKETTEN ALDIĞI PEYNİR HAYATINI KARARTTI
Veterinerde deprem etkisi yapan kedi Türkiye’nin gündeminde
Haluk Levent'in Yıllar Önceki Bergama ve Fon İtirafı Gündem Oldu (61 karakter)
Harabe Evde Bulunan Nazar Davasında Yeni Gelişme: Babaanneden İtiraf