Hakkari'deki terör saldırısı

Saldırıda şehit olan polis memuru Abdulkadir Oğuz'un Şanlıurfa'daki babaevinde yas var- Şehit evinden Türkçe ve Kürtçe ağıt sesleri yükseldi, terör örgütü PKK aleyhine slogan atıldı

ŞANLIURFA (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki terör saldırısında şehit olan polis memuru Abdulkadir Oğuz'un (26) Şanlıurfa'daki baba ocağına acı haber ulaştı.

Oğuz ailesinin Haleplibahçe Mahallesi'ndeki evine giden İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Abdulkadir Oğuz'un şehadet haberini baba Şevket Oğuz'a verdi. Ailenin yakınlarının da geldiği şehit evinden Türkçe ve Kürtçe ağıt sesleri yükseldi, terör örgütü PKK aleyhine slogan atıldı.

İl Müftüsü İhsan Açık, ziyaretine gittiği Şevket Oğuz'u sakinleştirmeye çalıştı.

Geçen yıl polis olduğu belirtilen Oğuz'un bekar olduğu bildirildi.

Oğuz'un dün izin için geldiği Şanlıurfa'dan görev yeri Hakkari'nin Yüksekova ilçesine döndüğü öğrenildi.

Abdulkadir Oğuz, akşam saatlerinde Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'nın silahlı saldırısı sonucu şehit olmuştu.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü