Hakkari'de terör operasyonu

PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda bir mağarada roketatar mühimmatı ve silah bulundu

HAKKARİ (AA) - Hakkari'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda roketatar mühimmatı ve silah ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince PKK/KCK bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Bu kapsamda dün Ceylanlı köyü Gelinli mezrası kırsalında yürütülen arazi arama tarama çalışması esnasında tespit edilen mağarada arama yapıldığı kaydedilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Aramada, antitank roketatar mühimmatı, kalaşnikof piyade tüfeği ve şarjör ele geçirilmiştir. Ele geçirilen antitank roketatar mühimmatı olay yerinde usulüne uygun olarak imha edilmiş olup konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir."

AA

Gündem Haberleri

Belediye tesisine sahip çıkamadı
İzmir’den Geçtiler, Konya Yolundalar
YÜZ YÜZE GÖRÜŞME ŞART DEĞİL
İstanbul Valiliği’nden Şişli Belediye Başkanı Şahan’ın iddialarına yanıt
YENİ YÖNETMELİK YOLDA