Hakkari’de seçim sonuçlarına itiraz

AK Parti Hakkari İl Başkanlığı, il ve ilçelerdeki Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonuçlarına itirazda bulundu.

AK Parti Hakkari İl Başkanlığı, il ve ilçelerdeki Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonuçlarına itirazda bulundu.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Seçim sonuçlarını etkileyecek şekilde çok sayıda sandıkta blok halinde oy kullanıldığı, sandığa gitmeyen seçmenler yerine oy kullanıldığı, sandık sayım döküm tutanaklarının sisteme hatalı girilerek maddi hatalar yapıldığı, gizli oy kullanma ilkesine uyulmadığı, geçersiz oyların olağan dışı bir yoğunlukta olduğu ve bunlar gibi birçok usulsüzlük yapıldığından dolayı süresi içerisinde seçim sonuçlarına itirazlar yapılmış ve itirazlar yapılmaya devam edilmektedir" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

AB Heyeti Ankara’da: Türkiye ile İlişkilerde Kritik Zirve
İletişim Başkanı Duran'dan İsrail'e 1915 Tepkisi: "İkiyüzlülük"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mezuniyet gururu
Ankara CHP'den istifa edecek mi? Mansur Yavaş resmen açıkladı
KONYA'DA NELER OLACAK?