Hakkari'de kadın teröristin cesedi bulundu

Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda kadın teröristin cesedi bulundu, silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi

HAKKARİ (AA) - Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda kadın teröristin cesedinin bulunduğu bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 34'üncü Hudut Tugay Komutanlığı görevlilerince PKK/KCK bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Bu kapsamda 7 Ağustos'ta Şemdinli ilçesi Balkayalar Mahallesi kırsal alanında icra edilen arama tarama faaliyetinde PKK'lı kadın teröristin cesedi bulundu, AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği, buna ait 6 şarjör, 3 el bombası, telsiz ve çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi.

AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu