Hakkari'de "huzur" operasyonu

Kentte 120 polisin katıldığı asayiş uygulaması kapsamında, yapılan kontrollerde 10 kişi gözaltına aldı

HAKKARİ (AA) - Hakkari'de 120 polisin katıldığı asayiş uygulamasında 10 kişi gözaltına alındı, bir tabanca ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, "huzur" adı verilen ve 120 polisin görevlendirildiği asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

Çarşı merkezi ve ana caddelerde yapılan uygulamada, 400 kişinin kimlik kontrolü yapıldı. Operasyonun devamında, 150 araçta arama yapan ekipler, kontroller sonucu 10 kişiyi gözaltına aldı, bir ruhsatsız tabancayı ele geçirdi.

Ekiplerin iş yerlerine yönelik denetimlerinde ise yasa dışı bahis oynattığı belirlenen 2 iş yeri hakkında işlem başlatıldı.


AA

Gündem Haberleri

GIDA GÜVENLİĞİNDE SIFIR TOLERANS
Dev Yol Yenileme Projesi: İşte İhaleye Katılan Firma Sayısı
64 İLDE 20 BİN KONUT
Ekran Bağımlılığına Karşı 4 Kritik Çözüm Önerisi
RAHMİ KOÇ'A SUÇ DUYURUSU