Hakkari’de doğalgaz çalışması devam ediyor

Hakkari'de doğalgaz çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Dağgöl Mahallesi Kalealtı semti de gaza kavuşuyor.

Hakkari'de doğalgaz çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Dağgöl Mahallesi Kalealtı semti de gaza kavuşuyor.

Van üzerinde Hakkari'ye getirilen doğalgaz hattı, il merkezinde 2 senedir kullanıma alınırken, Yüksekova'ya da boru hattı çekilmeye başlandı. Hakkari'nin birçok mahallesinde doğalgaza kavuşmanın heyecanı yaşanırken, Dağgöl Mahallesi Kalealtı semtinde de doğalgaz hattı çalışmalarına başlandı. Doğalgaz firması ekipleri, mühendisler eşliğinde büyük bir hassasiyetle çalışmalarını sürdürüyor.

Dağgöl Mahallesi Muhtarı İvdi Taşkın, Kalealtı semtinde başlatılan çalışmaların sona gelindiğini belirterek, "Çalışmalar sırasında vatandaşlar hiçbir şekilde mağdur edilmedi. Su ve elektrik hatları zarar görmedi. Uzmanca yapılan çalışma mahalle sakinlerini sevindirmiştir. Doğalgaz firmasının müdüründen mühendisine ve işçisine kadar herkese teşekkür ediyoruz. Kendilerinden tek bir ricamız var, 512 Nolu Sokağa da hattın çekilmesidir" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Fahrettin Kayhan Hayatını Kaybetti
DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan