Hakkari'de depoda yangın

Yüksekova ilçesinde bir depoda çıkan yangında kayak takımına ait malzemelerin büyük bölümü kullanılamaz hale geldi

HAKKARİ (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kayak takımına ait malzemelerin bulunduğu depoda çıkan yangın, söndürüldü.

Dize Mahallesi'nde, aralarında milli kayakçıların da olduğu kayak takımına ait malzemelerin bulunduğu depoda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

Milli kayak antrenörü Bayram Ören, AA muhabirine, depoda yaklaşık 150 bin lira değerinde malzeme olduğunu ve bunların büyük bölümünün yandığını belirterek, "Malzemelerimizin tamamını sporcularımız kullanıyordu. Çok üzüldük. Hepsi de kaliteli malzemeydi. Yetkililerimiz bize çalışmalarımıza devam etmemizi, yeni başarılar elde etmemizi istedi. Bize her anlamda yardımcı olacaklarını ifade ettiler. Şimdiden teşekkür ediyoruz." dedi.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü