Hakim Ziyech, sarı-kırmızılı taraftarların karşısına çıktı

Galatasaray'ın yeni transferi Faslı futbolcu Hakim Ziyech, Trabzonspor maçının ardından sarı-kırmızılı taraftarın karşısına çıktı.

Galatasaray'ın yeni transferi Faslı futbolcu Hakim Ziyech, Trabzonspor maçının ardından sarı-kırmızılı taraftarın karşısına çıktı.

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray'ın evinde Trabzonspor'u 2-0 mağlup ettiği maçı sarı-kırmızılıların İngiliz ekibi Chelsea'den kadrosuna kattığı Faslı futbolcu Hakim Ziyech de izledi. Ziyech, mücadelenin sona ermesinin ardından kale arkasındaki tribünden taraftarların arasından sahaya indi. 30 yaşındaki futbolcu daha sonra saha ortasına geçti ve sarı-kırmızılı taraftarlara 3'lü çektirdi. Taraftarlar, tezahüratlarla Hakim Ziyech'e yoğun ilgi gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

DÜNYA KUPASI'NDA ZORLU BAŞLANGIÇ
İskoçya, 28 yıl sonra katıldığı Dünya Kupası’na galibiyetle başladı
Yeni başkanını seçen Fenerbahçe iyi başlamadı
Bologna'nın Yeni Hedefi Jayden Oosterwolde
Acun Ilıcalı devreye girip Fenerbahçe'yi şampiyon yapacak! Jakirovic sesleri