Hakan Keleş: Takım maça hazır

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Corendon Alanyaspor'a konuk olacak. Teknik Direktör Hakan Keleş yönetiminde tamamlanan hazırlıklar, Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Trendyol Süper Lig'in heyecanı devam ederken, Konyaspor deplasmanda oynayacağı Corendon Alanyaspor maçı için hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-beyazlı ekip, Teknik Direktör Hakan Keleş ve yardımcı antrenörler eşliğinde Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanla son noktayı koydu.

Isınma hareketleriyle başlayan idman, daha sonra 5'e 2 çalışmasıyla devam etti. Oyuncuların çabukluklarını artırmaya yönelik yapılan çalışmalarla antrenman noktalandı. Takım, yarın saat 13.30'da Corendon Alanyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Teknik Direktör Hakan Keleş, maç öncesi yaptığı açıklamada, "Oyuncularımızın gösterdiği performans ve antrenmanlardaki disiplin bizi umutlandırıyor. Zorlu bir deplasman maçına çıkacağız ancak takımımız hazır. Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Skriniar’ın durumu kritik
Fenerbahçe’de Ağır Yenilgi Sonrası İtiraf: 5-0 da Olabilirdi
Türk futbolunun tanıdık ismi Sepp Piontek vefat etti
Konyaspor'un Yapamadığını Anadolu Kulübü Yaptı
Konyaspor'la adı geçiyordu forma tekmeledi