Hakan Keleş: "Hedeflediğimiz puanı almak istiyoruz”

DG Sivasspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Ankaragücü müsabakasında hedefledikleri puanı alıp ligi rahat bitirmek istediklerini söyledi.

DG Sivasspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Ankaragücü müsabakasında hedefledikleri puanı alıp ligi rahat bitirmek istediklerini söyledi.

DG Sivasspor, Süper Lig'in 33. haftasının kapanış müsabakasında deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürdü. Kırmızı-beyazlı ekip bugün Kulüp Tesislerinde Teknik Direktör Hakan Keleş yönetiminde 1.5 saat süren bir idman yaptı.

İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Keleş, hedefledikleri üç puanı almak istediklerini belirtip, "Aldığımız bir puan takımımız adına avantaj oldu. Şimdi önümüzde Ankaragücü maçı var. Ankara deplasmanından hedeflediğimiz puanı almak istiyoruz. İnşallah oradan güzel bir sonuçla döneriz. Ankaragücü maçının hazırlıklarına başladık. Onlar da bu ligin iyi takımlarından bir tanesi. Seyirci desteği ile sahalarında iyi oynuyorlar. Biz de deplasmanlarda iyi oynuyoruz" dedi.

Antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 2 grup halinde pas çalışması yapan takım çift kale maçla günü tamamladı.

Spor Haberleri

Milli Futbolcu Merih Demiral’dan Ağlatan Karar: Kafenin Adındaki Sır Ortaya Çıktı
5 Farklı Branşta Madalya Aldı, İşe At Sırtında Gidiyor
Beşiktaş bu sezon yine hayal kırıklığı yaşadı
Okan Buruk'tan Icardi ve Osimhen İtirafı: Elimiz Kolumuz Bağlandı
Taraftarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe yine iddialı konuştu