Hafif ticari aracın şarampole devrilmesi

Adıyaman-Çelikhan kara yolunda meydana gelen kazada yaralanan 7 kişiden 3'ü hayatını kaybetti

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'da hafif ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu yaralanan 7 kişiden 3'ü yaşamını yitirdi.

Necati Tuncay idaresindeki 44 BT 575 plakalı hafif ticari araç, Adıyaman-Çelikhan kara yolunun 38. kilometresinde Gökçay mevkisinde şarampole devrilmesi sonucu yaralanan 7 kişiden sürücü ile araçlarda bulunan Fatma ve Reyyan Tuncay tedavi gördükleri Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Necati, Fatma ve Reyyan Tuncay'ın cesedi hastane morguna kaldırıldı. Hayatını kaybedenlerin yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi.

Akşam saatlerinde Necati Tuncay idaresindeki 44 BT 575 plakalı hafif ticari araç, Adıyaman-Çelikhan kara yolunun 38. kilometresinde Gökçay mevkisinde şarampole devrilmiş, kazada sürücü ile araçtaki Beyza, Fatma, Furkan, Tuğba, Meryem ve Reyyan Tuncay yaralanmıştı.


Gündem Haberleri

YENİ YÖNETMELİK YOLDA
Adalet Bakanı Gürlek’in Bilgilerini Sızdıran Tapu Teknikeri Gözaltında
YENİDOĞAN ÇETESİ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME
BÖYLE BİR ÇAĞDAYIZ
Erol Köse’nin cenazesini kızı Dijan aldı