Hadise'den Gül'e şaka gibi cevap!

Cumhurbaşkanlığı'nın 29 Ekim resepsiyonuna çağırdığı isimler arasında yer alan pop şarkıcısı Hadise bombayı patlattı!

Cumhurbaşkanlığı'nın 29 Ekim resepsiyonuna çağırdığı isimler arasında yer alan pop şarkıcısı Hadise'nin davete ilişkin verdiği cevap çok konuşulacağa benziyor.

Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu'nun köşesinde anlattıklarını okuyunca siz de okuduklarınıza inanamayacaksınız.

İşte Eyüboğlu'nun o yazısı:

Bu olayı okuyunca sizin de benim gibi, “Yok artık... Her halde şaka bu” diyeceğinizden eminim. Ama şaka değil, gerçek.

En azından olayın taraflarından biri “Yüzde yüz gerçek” diye anlatıyor bunu.

OLAY DA ŞU:

Şarkıcı Hadise, Moskova’da yapılan Eurovision Şarkı Yarışması’ndan sonra o güne kadar menajerliğini yapan Süheyl Atay’la yollarını ayırıp, Berna Nuri Süer’le çalışmaya başladı.

Gerçi Berna Nuri Süer’le Hadise’nin menajerlik ilişkisi de uzun soluklu olmadı. Hadise, bir süre önce de Süer’le yollarını ayırdı.

HADİSE DE DAVET EDİLİR

Anlatacağım olay da Berna Nuri Süer’in Hadise ile çalıştığı dönemin son günlerinden.

Biliyorsunuz her yıl 29 Ekim’de Cumhurbaşkanları Çankaya Köşkü’nde Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir davet verir. Cumhurbaşkanları bu davete Türkiye’yi yönetenleri değil, sanatçıları da çağırır.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Çankaya Köşkü’ndeki Cumhuriyet Resepsiyonu’na Türkiye’yi 2009 yılında Eurovision Şarkı Yarışması’nda temsil etmiş olan Hadise de davet edilir.

Çankaya Köşkü’nde bu işlerle ilgilenen birimin elinde Hadise’nin irtibat adresi olarak menajeri Berna Nuri Süer’in ajansı görüldüğü için davetiye oraya gönderilir.

E-POSTA İLE DAVET

Süer de, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 29 Ekim’de Çankaya Köşkü’nde vereceği Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu’nun davetini e-posta yoluyla Hadise’ye iletir.

Çünkü o sırada Hadise, İstanbul’da değil, doğup büyüdüğü Belçika’dadır. Menajerin, işte bu davet şöyle önemlidir, böyle önemlidir, mutlaka katılmak gerekir gibi Çankaya’daki resepsiyonun önemine dair notlar da düştüğü e-postaya Hadise cephesinden şöyle bir yanıt gelir:

"29 Ekim’de Belçika’da işimiz var; o yüzden rica etsek acaba Cumhurbaşkanı resepsiyonu 30 Ekim'e kaydıramaz mı?"

Magazin Haberleri

Hamur işi yiyerek zayıf kalıyor! Çağla Şıkel'in 6 ayda birlik kahvaltı tabağı
Kanbolat Görkem Arslan Hayatını Kaybetti
Multipl Skleroz yüzünden mi düştü?
Herkes İşi Gücü Bıraktı: Eşref Rüya Son Bölüm Fragmanı ve Gündemi
Game of Thrones yıldızı Maisie Williams, İtalya tatilinden paylaşımlarla gündemde