Hadim'de polis teyakkuzda! Anonslar susmuyor!

Hadim Emniyet Amirliği ekipleri, gün boyu megafonlardan, "Kıymetli vatandaşlarımız. Koronavirüsle mücadelemiz devam ediyor. Salgın tehlikesi geçmiş değil. Hijyen, maske ve sosyal mesafe gibi tedbirlere uymaya özen gösterelim." şeklinde anons yapıyor.

Konya'nın Hadim ilçesinde, polis ekipleri ilçe sakinlerini gün boyu salgın tehlikesine karşı yaptığı anonslarla uyarıyor.

İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, ilçe genelindeki tüm cadde ve sokaklarda, halkı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı uyarmaya devam ediyor. 

Polis ekipleri, araçlardan yaptıkları anonslarla salgının devam ettiği ve maske takılması konusunda uyarıda bulunuyor.

Ekipler, megafonlardan, "Kıymetli vatandaşlarımız. Koronavirüsle mücadelemiz devam ediyor. Salgın tehlikesi geçmiş değil. Hijyen, maske ve sosyal mesafe gibi tedbirlere uymaya özen gösterelim." şeklinde anons yapıyor.

KONYA Haberleri

AKÖREN'DE İKİNCİ DEPREM
Bozkır’da sağlık farkındalığı için 10 kilometrelik koşu düzenlendi
KONYA'DA DUYAN TEPEYE KOŞTU
AİLESİNE KIZIP ARACINI YAKTI
GEZ KONYA'YI VE GO SELÇUKLU