Hac vizesi olmadan hac yapılamayacak

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı, sahte hac şirketlerine karşı uyarıda bulunarak, "hac vizesi" olmadan hac yapılmayacağını açıkladı.

Bakanlık yetkilileri, hac ibadetlerini yerine getirmek isteyenlerin, sahte hac kampanyalarının kurbanı olmamaları konusunda uyararak, "Hac ibadeti ancak ilgili makamlarca ve ülkelerin hac işleri ofisleri aracılığıyla koordineli olarak verilen hac vizesi alınarak veya resmi hac ibadeti olmayan ülkeler için "Nasak Hac" platformu üzerinden yapılabilmektedir" dedi.

Umre, turizm, çalışma, aile ziyareti, transit ve diğer vize türlerinin, hac ibadetini gerçekleştirmede geçerli olmayacağı, hac ibadetini gerçekleştirmek isteyenlerin mutlaka "Hac vizesi" alması gerektiği kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Belediye tesisine sahip çıkamadı
İzmir’den Geçtiler, Konya Yolundalar
YÜZ YÜZE GÖRÜŞME ŞART DEĞİL
İstanbul Valiliği’nden Şişli Belediye Başkanı Şahan’ın iddialarına yanıt
YENİ YÖNETMELİK YOLDA