Hablemitoğlu cinayeti davasında yeni gelişme!

Necip Hablemitoğlu cinayeti davasında MİT tarafından yakalanarak Ukrayna'dan Türkiye'ye getirilen sanık Nuri Gökhan Bozkır, 'tasarlayarak öldürme' ve 'silahlı örgüte üye olmak' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderdi

18 Aralık 2002'de silahlı saldırı sonucu öldürülen Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu cinayeti davasında, sanık Nuri Gökhan Bozkır, "tasarlayarak öldürme" ve "silahlı örgüte üye olmak" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan ve Ankara Adliyesine getirilen Necip Hablemitoğlu cinayetinde sanık Nuri Gökhan Bozkır, çıkarıldığı Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından yakalanarak Ukrayna'dan Türkiye'ye getirilen Nuri Gökhan Bozkır, TEM şubedeki gözaltı işlemlerinin ardından savcılık huzuruna çıkarılması için adliyeye sevk edildi.

Adliyede önce savcıya ifade veren Bozkır, daha sonra savcılık tarafından tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine gönderildi.

Hakim, Bozkır'ı "tasarlayarak öldürme" ve "silahlı örgüte üye olmak" suçlarından tutuklayarak cezaevine gönderdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

POLİS ARACINA KAMYONET ÇARPTI
"İşe gidiyorum" deyip evden çıkan gençten 2 gün sonra acı haber
Kaçak sigara imalathanesine jandarma baskını
Yolcu otobüsü seyir halinde şoför değiştirdi
22 İLDE DEV SİBER OPERASYON