Güvenlik kamerasına yansıyan bıçaklı kavga

Konya'da güvenlik kamerasınca kaydedilen ve çıkan bıçaklı kavgada karşısındaki kişiyi defalarca bıçaklayan şüpheli yakalandı

Konya'da güvenlik kamerasınca kaydedilen ve çıkan bıçaklı kavgada karşısındaki kişiyi defalarca bıçaklayan şüpheli yakalandı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Meram Araştırma ekipleri, yaklaşık bir hafta önce Celal U'nun (35) bıçakla yaralanmasının ardından çalışma başlattı.

Bir güvenlik kamerasınca da kaydedilen olayla ilgili, olay yeri yakınlarındaki tüm güvenlik kameraları incelendi.

Tespit edilen şüpheli Önder Ç. (26) yapılan çalışmalar sonrası merkez Meram ilçesinde yakalandı.

Önder Ç'nin ifadesinde, olay günü kendisi gibi alkollü olduğu belirtilen tanımadığı Celal U. ile "küfürleşme" meselesi yüzünden tartıştığını söylediği öğrenildi.

Kent merkezinde Celal U. (35) ve Önder Ç. arasında yaşanan tartışmada, taraflar birbirlerine bıçakla saldırmıştı.

Defalarca bıçaklanan Celal U, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanırken, şüpheli olay yerinden kaçmıştı.

Yerel Haberleri

SEZON ÖNCESİ KRİTİK İNCELEME
TARİHİ CAMİLERDE SAF TUTTULAR
MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?
ARANAN ŞAHISLARA SIKI TAKİP