Gürün'de mezarlıkları yenileme çalışmaları

Gürün Belediyesi, ilçedeki mezarlıkları yenileme çalışması başlattı

SİVAS (AA) - Gürün Belediyesince ilçedeki mezarlıkları yenileme çalışması başlatıldı.

Gürün Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen çalışmalarda, mezarlıkların modern bir görünüme kavuşturulması amaçlanıyor.

Pınarönü Mezarlığı'nda başlatılan düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Nami Çiftçi, mezarlığın etrafının 250 metrelik beton kalıplarla çevrildiğini ifade etti.

Mezarlıklara Gürün'e yakışır modern bir görünüm kazandırıldığını dile getiren Başkan Çiftçi, "Mezarlıklarımıza yeni bir görünüm kazandırmak için çalışmalarımız aralıksız sürecek. Düzenlemeler, ilçede ihtiyaç duyulan tüm mezarlıklara uygulanacak. Bizim hizmet anlayışımız sadece dirilerimizle sınırlı değildir. Ölülerimizi unutmak, onlara yapılan en büyük saygısızlık ve vefasızlıktır." şeklinde konuştu.

AA

Gündem Haberleri

BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı
Ağır taşıtlar ve kuryelere kar yasağı