Gürültü ihbarına giden iki polise bıçaklı saldırı

Derince'de bir siteye gürültü ihbarına giden bir polis memuru çenesinden diğeri kasığından, saldırgan da çıkan arbedede yaralandı

Kocaeli'nin Derince ilçesinde, bir siteden gelen gürültü ihbarına giden iki polis bıçakla yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Yenikent Mahallesinde bir sitedeki daireden gürültü yapıldığı ihbarı alan Derince İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaya müdahale etmek için dairenin kapısına geldi.

Gürültü yapan kişilerden biri uyarıları dikkate almayarak polise bıçakla saldırdı.

Olayda bir polis memuru çenesinden diğeri kasığından, saldırgan da çıkan arbedede yaralandı.

Yaralı polisler arkadaşları tarafından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülürken, saldırgan olay yerine gelen ambulansla Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çevrede yapılan incelemede, polis ekibine saldırdığı değerlendirilen bir şüpheli de saklandığı yerde yakalandı.

Olay yeri inceleme ekipleri bıçaklı saldırının yaşandığı sitede delil çalışması yaptı.

Polis ekiplerinin soruşturması sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Gordion Kazı Alanı çevresinde yangın çıkaran şüpheli tutuklandı
MASAK Raporu Ortaya Çıktı: Baba ile Oğlun Hesaplarındaki Milyonluk Hareketler Mercek Altında
Köpekleri dövüştürüp sosyal medyada paylaştılar, jandarma ekiplerince yakalandılar
Servise Binmeyince Ortaya Çıktı: Anne ve oğlu evde ölü bulundu
Bursa'da Dedikodu Dehşeti: Önce Eniştesini Sonra Eşini Kurşunladı!