Gürsu’ya yeni gençlik merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu'daki öğrencilerin faydalanacağı Gençlik Merkezi'nin inşaatına başladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu'daki öğrencilerin faydalanacağı Gençlik Merkezi'nin inşaatına başladı.

Gürsu Belediyesi'nin 18 proje yaptığı ve sayısız hizmet sağladığı Yenidoğan Mahallesi'ne Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden de yepyeni bir yatırım müjdesi geldi. Yenidoğan Mahallesi'nde yapımına başlanan Gençlik Merkezi, 2 bin 500 metrekare parkın içinde olacak şekilde inşa edilmeye başlandı. İki katlı olarak yapımı planlanan Gençlik Merkezi'nde tamamen gençlere yönelik kurslar ve eğitimler verilecek.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Gürsu'ya hizmetlerimizi ve yatırımlarımızı yapmaya devam ediyoruz. Gençlerimizin sosyal ve kültürel tüm ihtiyaçlarını göreceği tam donanımlı bir Gençlik Merkezi için Bursa Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı. İnşallah çok kısa sürede burada bir merkezimiz daha olacak. Bu vesile ile ben Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a çok teşekkür ederim" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Ağlara Balık Değil Küp Takıldı
Ramazan ayının müjdecisi mahyalar yanmaya başladı
Retro Tiyatro’dan “Huzur Apartmanı”na Büyük Alkış
Sanat Akademisi’nden Konya’ya Kültür Sanat Atağı
Ramazan’da Tarihi Medrese Kahvehanesi’nde Geleneksel Tiyatro Rüzgârı