Gürfidan: “Polis ve jandarmanın her daim omuz omuza”

Afyonkarahisar Bolvadin İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Gürfidan, polis ve jandarmanın her daim toplumun huzur ve güvenliği için mücadele ettiğini kaydetti.

Afyonkarahisar Bolvadin İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Gürfidan, polis ve jandarmanın her daim toplumun huzur ve güvenliği için mücadele ettiğini kaydetti.

Bolvadin ilçe Jandarma Komutanı Hasan Sökmen, Karakol Komutanı İbrahim Ergül ve jandarma görevli ekipler Türk Polis Teşkilatının Kuruluşu'nun 178. Yılı münasebetiyle Bolvadin İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Gürfidan'ı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette konuşan Gürfidan, polis teşkilatının her daim jandarma teşkilatı ile omuz omuza görev yaptığını hatırlatarak, iki teşkilatında tek amacının Türk milletinin huzur ve güvenliğini sağlamak olduğunu dile getirdi.

Gerçekleştirilen ziyaret çiçek takdimi ve hatıra fotoğrafının çektirilmesinin ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Turistik Karaelmas Ekspresi yeniden raylarla buluşuyor
İnşaat atıkları yeni yapıların hammaddesi olabilir
ASRİAD Konya Heyeti Bursa'daki Bayrak Değişimine Katıldı
3 İsmi İşaret Etti! Kurtlar Vadisi Neyi Biliyordu?
SANAYİ SİTESİNDE DEV ÇATLAKLAR