Gürcistan ve ABD üç yıllık askeri işbirliği imzalayacak

Gürcistan Savunma Bakanı Levan İzoria Gürcistan ve ABD'nin yakın zamanda askeri alanda bir işbirliğine imza atacaklarını duyurdu.

Gürcistan Savunma Bakanı Levan İzoria Gürcistan ve ABD'nin yakın zamanda askeri alanda bir işbirliğine imza atacaklarını duyurdu.

ABD'nin askeri ataşesi Stepani Begli ile bakanlıkta görüştükten sonra basına açıklamada bulunan Gürcistan Savunma Bakanı Levan İzoria, "Gürcistan ve ABD yakın gelecekte üç yıllık askeri işbirliği anlaşması imzalayacaktır. ABD'nin bakanlığımızla birlikte gerçekleştirdiği başarılı politikasını gelecek yıllarda Albay Stefani Begli ve ekibi ile esaslı bir şekilde devam ettireceğiz. Bu, her şeyden önce bizim savunma yeteneklerimizi artırıyor" dedi.

Politika Haberleri

Suça sürüklenen çocukları araştırma komisyonu üyeleri belli oldu
Togg 80 bin üretimi aştı, pazarda lider oldu
Abdullah Güler Salvo Yaptı Mitinglerde Bağıran Özgür Özel'in Çıt Sesi Çıkmadı
ADLİ EMANETLERDE TEFTİŞ SÜRÜYOR
VATANDAŞLIK MAAŞINDA TARİH BELLİ OLDU