Güneydoğu'daki güvenlik güçlerine çörek ve tatlı

Kahramanmaraş'ta, Güneydoğu'daki güvenlik güçleri için hazırlanan çörek ve tatlıdan oluşan paketler Cizre'ye gönderildi

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta, Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçleri için hazırlanan çörek ve tatlıdan oluşan paketler Cizre'ye gönderildi.

AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Teşkilatının organizesi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Merkez Onikişubat ve Dulkadiroğlu Belediyelerinin desteğiyle asker ve polislerden oluşan 12 bin güvenlik görevlisine gönderilmek üzere içerisinde çörek, kurabiye, fıstık ezmesi, pekmez sucuğu, samsa ve bademli şekerin yer aldığı paketler hazırlandı.

Kamyonla Cizre'ye gönderilen paketlere, "Kahraman ecdadın torunlarından, Ebu Cehil ordularının kalplerine Muhammedi korkular salan bugünün kahramanlarına selam ve dua ile" yazılı notlar bırakıldı.

AA

Gündem Haberleri

İran’da mahsur kalan Pegasus uçağı 52 gün sonra Sabiha Gökçen’de alkışlarla karşılandı
Ankara İtfaiyesi Karıştı: Usulsüz Rapor İddiası ve Domatesli Protesto
İbrahim Tatlıses Taburcu Oldu: Miras Kararı Herkesi Şok Etti!
Maaş alamayan belediye işçilerinden Başkan İşçimenler’e tepki
OKUL DEĞİL DİJİTAL KALE