Gündoğmuş’taki kreşe son rötuşlar yapılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Gündoğmuş Özügür Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Kreş ve Gündüz Bakım Evi, hizmet için gün sayıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Gündoğmuş Özügür Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Kreş ve Gündüz Bakım Evi, hizmet için gün sayıyor.

Gündoğmuş'un Özügür Mahallesi'nde yapımı tamamlanan kreş binasında son rötuşlar yapılıyor. Çocukların kişisel gelişim ve eğitimlerine okul öncesi destek vermek amacı ile tasarlanan kreş binasında iki adet derslik, atölye ve oyun odası yer alıyor.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi yetkilileri, kreşin Gündoğmuşlu çocukların gelişimine uygun, uzman eğitmenler eşliğinde iyi bir eğitim alarak keyifli vakit geçirmesine yardımcı olacak donanımda hazırlandığını belirterek, "Annelerin gönül rahatlığıyla çocuklarını emanet edecekleri kreşte, çocuklarımızı öğretmenlerimiz eşliğinde okul öncesi eğitime hazırlayacağız" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

Öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme tarihleri açıklandı
YAPAY ZEKA GÜVENLİK İÇİN OKULLARA GİRİYOR
Ayser Çalık Ortaokulu'nda sessiz 23 Nisan
OKULLARA 7 BASAMAKLI GÜVENLİK
TAS KAFA TIRAŞ YASAKLANDI