GÜNCELLEME - Zonguldak merkezli 4 ildeki FETÖ/PDY operasyonu

Adliyeye sevk edilen 8 şüpheli, adli kontrol şartıyla salıverildiADLİ SÜREÇ EKLENDİ

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak merkezli 4 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon kapsamında adliyeye sevk edilen 8 zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığınca, ByLock kullanıcıları ve örgütsel faaliyetlere yönelik soruşturma kapsamında Zonguldak, Yozgat, Ankara ve Kayseri'de gözaltına alınan 8 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından şüpheliler, güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi.

Savcılık sorguları tamamlanan 8 kişi, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla salıverildi.

Şüphelilerin, etkin pişmanlık hükümlerinden faydalandığı öğrenildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 2 Temmuz'da Zonguldak, Yozgat, Ankara ve Kayseri'de belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, 8 zanlı gözaltına alınmıştı.


Gündem Haberleri

Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü Nâzım Hikmet Ran’a İthaf Edildi
12 bin yıllık Hitit buğdayından Merkezefendi Ekmeği
Kanal İstanbul’lun ilk köprüsünde 250 tonluk operasyon
Milletvekili Melih Meriç'i bıçaklayan eski il başkanı yakalandı
Eski Ulaştırma Bakanı Arif Ahmet Denizolgun'un Mezarı Açılıyor