GÜNCELLEME - Yunanistan'da tren kazası

Atina-Selanik seferini yapan yolcu treninin raydan çıkması sonucu dört kişi hayatını kaybetti, beş kişi yaralandı ÖLÜ VE YARALI SAYISI GÜNCELLENDİ

ATİNA (AA) - Yunanistan'ın Selanik kenti yakınlarında yolcu treninin raydan çıkması sonucu dört kişinin hayatını kaybettiği, beş kişinin yaralandığı biLdirildi.

Yunan devlet demiryolları işletmesi TRAİNOSE tarafından yapılan açıklamada, Atina - Selanik seferini yapan trenin henüz belirlenemeyen bir nedenle raydan çıkması sonucu dört kişinin hayatını kaybettiği, aralarında makinistin de bulunduğu beş kişinin yaralandığı belirtildi.

Kazanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edilirken yaralılar Selanik'teki hastanelere kaldırıldı.



AA

Gündem Haberleri

KARDEŞİMİZ İÇİN GELDİK
Katar’da mahsur kalan sporcular Türkiye’ye dönmek üzere uğurlandı
Hava sahaları kapandı, tahliyede yeni rota Umman oldu
Sahurda tahanlı pide ve simit kuyruğu
Kadın Kamu Çalışanlarına 4 Gün Mesai Talebi