GÜNCELLEME - Tuzla'da fabrika yangını

Tuzla'da bir akü fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü- Yangında, dumandan etkilenen bazı kişiler hastaneye kaldırıldıDETAYLAR EKLENDİ

İSTANBUL (AA) - Tuzla'da, bir akü fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, Tepeören Mahallesi'ndeki bir akü fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Fabrika çalışanlarının durumu bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri geldi.

Çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahale ederken, polis de fabrikanın çevresinde güvenlik önlemi aldı. Fabrika çalışanları da tahliye edildi.

İtfaiyenin çalışması sonucu yangın çevredeki iş yerlerine sıçramadan söndürüldü. Yangında, dumandan etkilenen bazı kişiler hastaneye kaldırıldı.

İtfaiye ekiplerinin fabrikadaki soğutma çalışması sürüyor.

AA

Gündem Haberleri

Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü
ASRIN FELAKETİ 3. YILINDA